Günler ''Müslüman olan herkes kardeşimizdir''

Saadet partisi Gebze ilçe gençlik kolları yönetimi haftalık olağan toplantısını geçtiğimiz salı akşamı ilçe binasında gerçekleştirdi.Haftalık birim raporlarının ve teşkilatlanma çalışmalarının ele alındığı toplantının ardından bazı yerel basın-yayın organlarında saadet partisi mensuplarının Gebze ve çevre ilçelerdeki, AKP’ye ait bazı afiş ve flamaları söküp çöpe attıklarına dair çıkan bir takım asılsız haberlere dair ilçe gençlik kolları başkanı Muhammet GÜNLER tarafından şu açıklamalar yapıldı.

Milli Görüşçü terbiyesi buna yer vermez

Milli Görüşçüler olarak bütün siyasi partilerin, ideoloji ve fikirlerine saygı duyuyoruz.Hangi Milli Görüşçü kardeşimiz olursa olsun yine aynı şekilde siyasi düşünce,ideoloji ve fikirlere saygı duymaktadır.Biz Milli Görüşçüler insanların emeğine ve uğraştıkları zahmetlere de saygılıyız, çünkü bize verilen Milli Görüşçü terbiyesi bu tarz tutumlara yani başka siyasi partilerin pankartlarını toplayıp çöpe atmaya yer vermez.Ayrıca en son yapılan seçimin ardın 1.5 yıl geçti ama biz seçim sonrası saadet partisi dışında herhangi bir siyasi partinin herhangi bir programdan dolayı astığı bir pankart veya flama göremedik. Bu nedenden dolayı da zaten olmayan bir siyasi içerikli afiş veya flamayı indirmemiz veya çöpe atmamız söz konusu değil.

Müslüman olan herkes kardeşimizdir

Yine aynı yerel basın-yayın organlarında bizim kişileri münafıklıkla suçlama derecesinde ki eleştirilerimiz yer almıştır.Bilindiği üzere İslam’da ruhbanlık yoktur.Bizim kimseyi dinden çıkarmak veya tekrar dine geri sokmak gibi bir amacımız olmadığı gibi kimseyi de münafıklıkla suçlamamız söz konusu değildir.Biz ben müslümanım diyen herkese kardeş gözüyle bakıyoruz.

Özür dilemelerini istiyoruz

Bu tür çıkan haberler Saadet partisinin son dönemdeki gözle görülür hızlı yükselişini durdurmak teşkilatlarımızın adını lekelemek ve halk tarafından takdir edilen programlarımızı gölgede bırakmak için yapılmış haberlerdir.Biz bu tür haberlerin yanlışlıkla servis edildiğine inanıyoruz ve bu haberi basına servis eden arkadaşlarımızı özür dilemeye davet ediyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817