Gürbüz Aslan Mücadeleye  Devam Ediyor

Listelerin açıklanmasından sonra adaylığı kesinleşen Aslan, temposunu düşürmeden, daha çok hız katarak saha çalışmalarına katıldı. SKM tarafından belirlenen programla her akşam bir ilçede sahada yer alan Gürbüz Aslan, siyasetin kısa soluklu değil uzun nefesli bir mücadele olduğunu belirterek, tempoyu arttırdı.

Ramazan Bayramı’nda da önce Derince İlçe merkezinde, daha sonra da ilde yapılan bayramlaşmalara katılan Aslan, ardından da saha faaliyetlerine devam etti.

İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de katıldı bir dizi çalışmanın Başiskele ayağında, sahilde dinlenen vatandaşlara ulaşan Aslan, destek istedi. Kalabalık ekiple çalışan Gürbüz Aslan, elde edilecek sonuçların sevindirici olacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817