GÜREŞÇİLERDEN 11 MADALYA

 

 

5 ilden, 23 kulübün ve 300 güreşçinin katıldığı 11-12 ve 13-14 yaş  Cumhuriyet Turnuvası Gebze’de yapıldı. Turnuvada mücadele eden mavi beyazlı güreşçiler; 3 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak toplamda 11 madalya ile takımlarda 1 puanlık farkla birinciliği kaçırarak ikinci oldu.

 

TAKIM HALİNDE İKİNCİ OLDULAR

Turnuvada mindere çıkan mavi beyazlı sporculardan; 75 kiloda Ali Safarov 1., 47 kiloda Hüseyin Yıldırım 1., 29 kiloda Muhammed Megieva 1., 100 kiloda  Batuhan Demirhan 2., 47 kiloda Enes Demir 2., 32 kiloda Adem Olgun 2., 29 kiloda Furkan Kerim Duman 2., 26 kiloda Velit Yunusoğlu 2.,  59 kiloda Hüseyin Madev 3., 53 kiloda Umar Haydar 3. ve 32 kiloda Kadir Akmaz 3. oldu.

 

VALİ, ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİ TEBRİK ETTİ

Zorlu turnuvanın sonunda dereceye girerek madalyalarını alan güreşçiler; 29 Ekim’de Kocaeli Valiliği Önünde yapılan Cumhuriyetimizin 94. Yıl Dönümü Kutlamalarında Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy tarafından tebrik edildi.

 

ALTYAPIDA BAŞARI

Altyapı da tüm branşlarda başarılı çalışmalara imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bu çalışmalarını güreş branşında da sürdürüyor. Ata sporu güreşte İzmit, Kandıra, Gölcük, Çayırova Körfez ve Gebze ilçelerinde yeni şubeler açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, atılımlarının karşılığını da turnuvalarda fazlası ile alıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817