GÜREŞLERİN YENİ MERKEZİ ER MEYDANI

Örnek proje niteliğinde

İlçede sporun gelişimine katkıda bulunacak olan projeleri bir bir hayata sunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un büyük önem verdiği örnek proje Er Meydanı da tamamlanmak üzere. İshakçılar’da bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı’nın karşısındaki alana inşa edilen Er Meydanı’nın kaba inşaatı bitirildi. İnce işçilik çalışmaları ve çevre düzenlemelerinin devam ettiği proje tamamlanmasıyla birlikte ilçe halkının ve güreş camiasının hizmetine sunulacak.

5 bin seyirci kapasiteli

Hem görünümü hem de yapısal özellikleriyle Türkiye genelinde güreş sporu alanında örnek olarak nitelenen Er Meydanı, bin 570 m2’lik alan üzerine inşa edildi. 5 bin seyirci kapasitesi ile güreş severlere müsabakaları takip edebilecekleri keyifli bir seyir ortamı sunacak olan Er Meydanı, aynı bölgede hizmete sunulan Spor Kompleksi ile bütünlük oluşturuyor. 7 mahallenin merkezi olan İshakçılar'a inşa edilen Er Meydanı projesinde sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817