Gürsel Tekin Körfez'deydi!

İMAR YOLSUZLUKLARI

Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ve diğer ilçe başkanlarıyla birlikte ilk önce Körfez Öğretmenevi'nde basın mensuplarının karşısına çıkan Gürsel Tekin, burada hükümeti eleştirdi. Özellikle imar plan tadilatı üzerinden yapılan yolsuzluklara değinen Tekin, "AB’ye üye olmak istiyoruz ama böyle bir iş yapan hiçbir ülke, il, ilçe yok. Yolsuzluğu bulmak için müfettişe, müdüre falan gerek yok. Yolsuzluk arıyorsanız, parsel bazında plan tadilatı yapılan belediyelere bakın çok net görürsünüz" dedi.

KÖŞK'ÜN YOLU DİKTİR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'ne çıkarma çabalarını da eleştiren Tekin, "Ama Çankaya'nun yokuşu diktir, başbakanın da bel fıtığı var. Biraz zorlanır. Önce kardeşim dediği Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e operasyon yaptılar. Kanun değişikliği ile siyasetini sonlandırdılar. Cumhurbaşkanı, bizi arayarak yardım istedi. CHP de siyaset yasağını kaldırdı. Sonra AKP’liler Anayasa Mahkemesi'ni suçladı. Bu tutmayınca, yarı başkanlığı çıkarttılar. Siyasi üslup gerçekten herkesi rahatsız ediyor. Eski siyasi üslubu arıyorum" ifadelerini kullandı.

PEHLİVAN’A YÜKLENDİ

Basın toplantısından sonra KTO Başkanı Mustafa Efe'yi ziyaret eden Gürsel Tekin burada Körfez'le ilgili açıklamalar yaptı. Gürsel Tekin, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a yüklenerek, "Senin başbakanının kullandığı bir tabiri kullanacağım. Bu ucube viyadüğü bu güzel ilçeye nasıl diktiniz? Kimlere peşkeş çektiniz ? Dünyada hiçbir yerde ilçelerin ortasına bu şekilde viyadük yapılamaz. Kent meydanını katletmişsiniz" dedi. Konuşmasına işsizliği ele alarak devam eden Tekin, "Kocaeli, Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden birisi olmasına rağmen işsizlik var. Gülünecek durumdayız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817