banner2779
banner2752
banner2750

GÜRSU;“ AK PARTİ İKTİDARINDAN HESAP SORACAĞIZ“

SEÇİCİ OLACAĞIZ

Büyük bir kesim tarafından sevilen ve göreve geldiği günden beri Körfez ilçede sert muhalefet rüzgarları estiren MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu gazetemiz genel yayın yönetmeni Burhan  Yarar’ı ve çalışanları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gürsu;” Uzun yıllardır iktidar partisi olan AKP bize ne yaptı..? Boşuna geçirilen zamanın hesabını tek tek AKP’den soracağız. Cemaatle ters düşen AKP’nin %15 oyunu biz alacağız. Şuana kadar otuz belediye meclis üyesi aday adayımız bize geldi, ancak seçici olacağımızı söylemiştik. Altı aday adayımızı kabul ettik.

MANAVLARIN OYLARI BİZİM

MHP Körfez Belediye Başkan Adayı Salih Şirin için de olumlu açıklamalarda bulunan Gürsu; Bizim adayımızı tanıtmak gibi bir sorunumuz yok. Adayımızı herkes seviyor ve tanıyor. Bütün manav vatandaşlarımız ile görüştük. Hepsinden çok olumlu tepkiler alıyorum. Kimse hesap yapmasın, siyasette hesap tutmaz.”dedi.


    Gürsu, gazetemiz genel yayın yönetmeni Burhan Yarar  ile uzun süre sohbet etti


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751