banner2779
banner2752
banner2750

GÜRSU: AZARBEYCAN DAVASI BİZİM ÖZ DAVAMIZDIR
 MHP İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Mehmet Pamuk, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Kadın Kolları Başkanı yasemin Aykaç, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Gümüş, Ali Kanbur, Eyüp Öztürk, parti ve dernek yönetimi yer aldı.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Zeki Gürsu, ülke olarak bu konuda gereken duyarlılığın gösterilmediğini ifade ederek, ‘’Azarbeycan davası bizim öz davamızdır. Hırant Dink öldürüldüğünde, hepimiz Hırantız, hepimiz Ermeniyiz diyen bir gurup vardı ve bunların görüşü belliydi. Azarbeycan maçında bayrağını stada sokmayan, eylem yapan guruba gaz sıktıran bir siyasi irade var ve şimdi de Azarbeycan’ın yanındayız diyiyor. Bunun kınamasını ve yorumunu vatandaşa bırakıyorum. Daha önce Kürt sorunu var diyenler şimdi terör sorunu var diye bağırıyorlar. Vatan kan değmiş topraktır, kanla kazanılan, kanla korunur. İki devlet, tek millet sözünü yürekten söylüyoruz. Fırsat verilirse biz de gider savaşırız, yalandan dantel kefenler giyenler gibi değil, gerçekten gideriz. Biz de şehitler olunca Azarbeycan’da bayraklar yarıya indi, orda şehitler olduğunda hiçbir şey yapılmadı’’ dedi.

Dernek Başkanı Mehmet Pamuk’da açıklamasında, ‘’Hiçbir insanın ölmesini istemiyoruz. Ama bu ülkede Hırant Dink ölündce her kez nasıl Ermeniyiz, Fransızlar öldürülünce de Fransız olunduysa, Azarbeycan’da Türkler öldürülünce de Türk olmalıydık. Görünüyor ki 2 devlet, tek millet sözü özde değil sözde kalmıştır. Bir konama dahi yapılmadı, devletimizi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751