Gürsu; " Devletin bekası  için ittifak yaptık"

MHP Körfez İlçe, seçimler yaklaşırken ikinci SKM Merkezi’ni Hereke’de açtı. Açılışa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AKP İlçe yönetimi de destek verdi.

Kalabalık katılımın olduğu açılış törenine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan yardımcısı Faruk Denli, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Milletvekili adayı Hacı Latif İçcen, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Açılış sırasında yapılan konuşmalarda İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Belediye başkanı İsmail Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye övgüler yağdırarak, devletin bekası için iki liderin ittifak yaptıklarını, kendilerinin de çok çalışacaklarını söylediler.

SKM Bürosunun kurdele kesiminin yapılmasıyla, MHP ikinci seçim bürosunu açmış oldu. Daha önce de Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde SKM açılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817