banner2779
banner2752
banner2750

Gürsu Formasını Etiyopyalı  Üyesine Hediye Etti

Seçim çalışmaları ve üye kayıtları, aday adayı kabulleri arasında etkinlikleri de ihmal etmeyen İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Kocaelispor’a manevi destek amacıyla kendilerine gönderilen imzalı formalarla açıklama yaptı.

Zeki Gürsu resim çekildikten sonra da kendisine verilen formayı partiye yeni üye olan Etiyopya asıllı Semansn Dubola Ceran’a hediye etti. Katılımıyla partiye ayrı bir hava getiren Ceran, Kocaelispor maçlarına bu formayı giyerek Zeki Gürsu ve yönetimle birlikte gideceklerini söyledi.

Kocaelisporlu tüm futbolcuların imzalarının yer aldığı 4 adet forma, İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya, Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu’na, Kadın Kolları Başkanı Özlem Zaglı’ya ve İlçe Sekreteri Elifnur’a gönderildi. Kocaelispor maçlarına bu formalarla katılım sağlanarak destek verileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751