banner2779
banner2752
banner2750

Gürsu, ‘’Küçük esnaf daha da Zor duruma düşecek’’
 MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AVM’lerin ve büyük marketlerin esnafa vurduğu darbenin daha da artacağını ileri sürerek, ‘’Yakında mevcut olan ve iktidara yakınlığı konuşulan bir marketin yan marketleri değişik isimle mahalle aralarına, sokaklara açılacak. O zaman küçük esnaf tam anlamıyla darbe yiyecek’’ dedi.

Zeki Gürsu, Körfez’de bunun hazırlıklarının yapıldığını, yerlerin kiralanmaya başladığını iddia ederek, ‘’Küçük esnaf gününü para kazanmadan bitiriyor. AVM’ler ve büyük marketler ise hiçbir sınırlama olmadığı için rahatça para kazanıyorlar. Esnaf, bu marketlerin şehir dışına çıkartılmasını beklerken, onlar verilen sınırsız izinle her yere şube açıyorlar. Aldığımız bir bilgiye göre bu marketlerden, iktidara yakınlığıyla bilinen birisi, değişik isimle yan minik marketler zinciri hazırlığında. Mahalle aralarına, sokaklara bu mini marketleri açarak ağlarını büyütecekler. Bu gerçekleştiği zaman küçük esnaf tam anlamıyla bitecektir’’ dedi.

Gürsu, ilçedeki bir açılışa katılan AKP Kocaeli Milletvekili’nin bir esnafa cevap veremediğini de hatırlatarak, ‘’Esnaf AVM’ler hakkında yanıt istedi, ancak Milletvekili baştan savma kaçamak cevaplar verdi. Verecek cevapları yok. Bu AVM’lerin şehir merkezi dışına çıkmaları, yenilerine izin verilmemesi gerekiyor, ama onlar her yere yayılıyorlar. Kimse dur demediği için de küçük esnaf her gün biraz daha eriyor. Esnaf odasına kayıtlı küçük esnafın dörtte biri kredi alamayacak durumda, can çekişiyor. Bir an önce küçük esnafa can suyu olacak önlemler alınmalı ve verilecek teşviklerle içine girdikleri bataktan kurtarılmalılar’’ dedi.

MHP Gövde gösterisine hazırlanıyor

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, 250 kişilik yeni katılım olduğunu belirterek, ‘’250 yeni üye başvurusu aldık ve kayıtları yapıldı. Ayrıca, ilçede şok olacak şekilde bir siyasi partiden önemli oranda partimize geçiş olacak. Bunları yakında törenle açıklayacağız. AKP iktidarının yaptıklarından bunalan insanlar tek çözüm olarak partimizi, görüyorlar ve akın akın geliyorlar’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751