GÜRSÜ, PAZARCILARA DESTEK VERECEK

DESTEK SÖZÜ VERDİ

MHP Körfez İlçe Teşkilatı’na konuk olan Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile yapılan çalışmaları paylaştı ve kendisine pazarcı esnafının sorunları hakkında bilgiler verdi. MHP’li Gürsu da ziyaret nedeniyle Oda Başkanı Şahin’e teşekkür ederek, her zaman esnafa destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

BAŞARILI BULUNUYOR

Körfezli pazarcıların sorunlarının gündeme getirilmesi ve diğer çalışmaları ile bilinen Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ise, “Zeki başkanımıza sıcak ve samimi ağırlaması dolayısıyla teşekkür ederiz. Kendisinin desteği bizim için çok önemlidir” dedi. Öte yandan buluşma sırasında Körfez Pazarcılar Odası Sekreteri ve Vefa Spor Kulübü Başkanı olan Muhammed Emin Kılıç da hazır bulundu. Körfez’in son dönemde sivil toplum alanında dikkat çeken isimlerinden biri olan Kılıç da ev sahipliği dolayısıyla Gürsu’ya teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817