Gürsu ve yönetimi  Yozgatlılara konuk oldu

İlçe başkanı Zeki Gürsu öncülüğünde saha programlarında halkla direkt temas halinde olan Körfez MHP’liler, sivil toplum kuruluşları ile de bir araya geliyor.

BAŞKAN ATA YAKINDAN İLGİLENDİ

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde de Kocaeli Yozgatlılar Derneği yönetimi ile bir araya geldi. Dernek merkezinde gerçekleşen ziyaret sırasında konukları ile yakından ilgilenen Yozgatlılar Derneği Başkanı Salih Ata, MHP’li yöneticilere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

2023 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sonrasında bir açıklama yapan ilçe başkanı Zeki Gürsu, “Cumhur İttifakı, Türkiye’nin geleceğini inşa ediyor. Bizlere düşen genel merkezimizin çizdiği istikamette yürümek ve milletimize gerçekleri anlatarak, ülkemiz için çok büyük önem içeren 2023 seçimlerine hazırlanmaktır” diye konuştu. Gürsu ayrıca, ev sahiplikleri dolayısıyla Yozgatlılara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817