banner2779
banner2752
banner2750

 Gürsu’nun iş yerini Başkan Baran açtı

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun oğlu Mustafa Gürsu’nun Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’ndeki Körfez İnşaat Yapı’nın açılışına katıldı. Açılışa ayrıca; Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, SP İlçe Başknaı Ömer Faruk Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı.



KURDELE KESİLDİ, DUALAR EDİLDİ

Yapılan konuşmalar ve duaların ardından, iş yerinin açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Mustafa Gürsu’ya yeni iş yerinin açılışı dolayısıyla ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Yeni işletmelerin açılması bizleri de sevindiriyor. Bol ve hayırlı kazançlar getirsin” ifadelerini kullandı. Açılış sonrası protokol üyeleri sohbet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751