banner2752
banner2750
banner2776

Güvenli Yolculuk İçin Akçaray’a Gece Gündüz Bakım

 

 

UlaşımPark bakım ekipleri tarafından gerçekleştirilen bakımlar ile Akçaray’da güvenli yolculuk sağlanmaya devam ediliyor. Gündüz bakımları kadar gece de gerçekleştirilen bakımlar bir o kadar önemli. Hattın tamamen durduğu noktada elektiriği kısmen keserek gerçekleştirilen hat bakımları sayesinde Akçaray yolcularına güvenli bir ulaşım hizmeti sağlıyor.

 

SABAHA KADAR BAKIM

Gece bakım ekipleri tarafından gerçekleştirilen planlı bakımlar ile Akçaray’da sürekli güvenli yolculuk sağlanıyor. Sabaha kadar periyodik olarak sağlanan bakımlarda hat bakımları, makas bakımları, trafo bakımları, sinyalizasyon bakımları, hat güvenlik kontrolü, rayların hat boyunca kontrolü, katener bakımları, klima bakımları a’dan z’ye her noktası kontrol ediliyor.

 

24 SAAT HAZIR EKİP

UlaşımPark Genel Müdürlüğü’nde 24 saat bakım ekipleri hazır olarak bekliyor. Olası oluşabilecek acil durumlarda anında müdahale için duran ekiplerin koordinasyonu kontrol merkezi ile sağlanıyor.

 

GÜVENLİ YOLCULUK İÇİN

Gerçekleştirilen bu bakımlar ile Akçaray’ın güvenliği, yolcuların sağlıklı bir yolculuk yapmaları sağlanıyor. Periyodik bakımlara ek hatta gerçekleştirilen bakımlar ile birlikte güvenlik seviyesi en üst seviyeye çıkan Akçaray ile güvenli, sağlıklı ve tam vaktinde yolculuk yapmak mümkün. Önce güvenlik ve sağlık sloganı ile atılan tüm adımlarla yolcuların sağlıklı ve güvenli yolculuk yapmaları her zaman ön planda oluyor.

 

ULUSLARARASI STANDARTLARDA TEMİZLİK

Akçaray’da sadece bakımla gün tamamlanmıyor. Gerçekleştirilen bakımlar ile birlikte yapılan temizlik de önem teşkil ediyor. Yapılan dezenfekte işlemleri ile birlikte Akçaray’ın hattaki olan güvenliği adeta araç içine de yansıyor. Araçların içi ve dışı her gün profesyonel ekipler tarafından sabahın erken saatlerine kadar temizleniyor. Gerçekleştirilen bu temizlik sayesinde tramvayların içi ve dışı sağlıklı yolculuğa uygun şekilde oluyor. Ayrıca aracın içerisinde bulunan UV Filtre sayesinde araç içi hava kalitesi de en üst seviyeye çıkartılmış oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680