HABER ALINAMAYAN PERSONEL POLİS VE İTFAİYEYİ ALARMA GEÇİRDİ

Kendisine ve kardeşine ait dairelere giren itfaiye ve polis şahsı iki adreste de bulamadı.

Alınman bilgi ve iddialara göre bekar olan Fatih Seper, Kartepe’de bir otelde çalışıyor. Bu sabah işe gitmeyen Fatih Seper’e telefonla da ulaşılamayınca muhasebe şefi 112’yi aradı ve durumu bildirdi. Bunun üzerine şahsın Süleyman Sokak Seper apartmanında ki ikinci katta yer alan dairesine önce itfaiye ve polis girdi. Balkondan girilen 2 nolu dairede kimsenin olmadığı görüldü ve bu kez de aynı bina da birinci katta kardeşi İrfan Seper’e ait olan daireye girildi.

Dairenin kapısı itfaiye tarafından açılırken çalışmaları komşuları da merak ve heyecanla izlediler. Kapı açılınca polis ve sağlık ekipleri, komşuları ile içeri girdiler ve evde araştırma yaptılar. Fatih Seper burada da bulunamayınca tutanak tutan ekipler adresten ayrıldılar. Şahsa ulaşılması için çalışmalar devam ederken, bekar olan Fatih Seper’in zaman zaman bu adresleri kullandığı ve telefonunun  kapalı olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817