banner2779
banner2752
banner2750

HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

Derince’den 56 Hacı Adayı

Hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan Derinceli hacı adayları için Derince Kent Meydanı’nda bir program tertip edildi. Yola çıkacak 56 hacı adayı için düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, İlçe Müftü Vekili Ergün Yılman, ilçedeki din görevlileri ve hacı adaylarının yakınları yoğun ilgi gösterdi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu, ilahilerin söylendiği uğurlama töreninde bir konuşma yapan İlçe Müftü Vekili Ergün Yılman, hacı adaylarına dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Bulut’tan Mesajlar

Müftü Vekili Yılman’ın ardından hacı adaylarına seslenen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada “Rabbim yapacak olduğunuz ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin. Hac ibadetinizin kabul olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Rabbim burada bulunan herkese kutsal topraklara giderek, hac ibadetini yerine getirmeyi nasip etsin inşallah” dedi. Eski Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan’ın kafile başkanlığında Derince’den kutsal topraklara giderek hac ibadetlerini gerçekleştirecek olan 56 hacı adayı, düzenlenen program sonrası dualar eşliğinde uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751