banner2779
banner2752
banner2750

 ‘Hacivat ve Karagöz’ ile Kahkahaya Doydular

Hava koşulları dolayısıyla kültür merkezi içerisinde yapılan ramazan etkinliğinde, çocuklar ‘Hacivat ve Karagöz’ ile kahkaha dolu anlar yaşadı.

Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da her yaştan Körfezliler için bir dizi etkinlik hazırladı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında; hem müzik dinletileri yer alıyor hem de çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında son olarak çocuklar Hacivat ve Karagöz ile kahkaha tufanı yaşadı. Gösteriyi izleyenler arasında; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt ve Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ile çocukları da yer aldı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Hava koşulları dolayısıyla gösteri Tütünçiftik Kültür Merkezi’nin içine taşınırken, çocuklar etkinlik boyunca kahkaha dolu anlar yaşadı. Gösteri sonrasında da eğlence sonlanmadı. Çocuklar için hazırlanan etkinlikler ve yarışmalar gecenin heyecanına renk kattı. Aileler de düzenlenen etkinliklerden dolayı başta Başkan Şener Söğüt olmak üzere belediye yetkililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751