Hafif Ticari Araç Aniden Alev Aldı..!

Tüplü olan aracı sürücüsü terk ederken, itfaiye alevlere müdahale etti ve bu sırada patlama riskine karşılık yan yol trafiği kapatıldı.

Alınan bilgilere göre Muzaffer Atasever tarafından kullanılan 41 ACG 941 plakalı hafif ticari araç seyir halinde iken aniden kaputtan dumanlar ve ardından da alevler yükselmeye başladı.

Araç sürücüsü hemen park edip indi ve itfaiyeyi aradı. İtfaiye alevlere müdahale etti ama aracın ön tarafı ve motoru tamamen yandı. Bu sırada gazlı olan aracın patlama ihtimaline karşı yan yol trafiği kapatıldı.

Söndürme ve soğutma çalışmalarından sonra araç çekiciye yüklendi ve yol trafiğe açıldı. Çalışmaları ve aracın yanışını üzüntüyle izleyen Muzaffer Atasever durumu telefonla yakınlarına bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817