Hafriyat ekipleri sahada iftar yaptı

DAİRE BAŞKANLARI DA KATILDI

Gebze Muallimköy hafriyat sahasındaki şantiye ortamında gerçekleşen iftar yemeğine, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yalçın Özön, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Gökmen Mengüç, İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş, Büyükşehir Belediyesi Hafriyat ve Denetim Şube Müdürü Ali Bilgi, Kamulaştırma Şube Müdürü Tuncay Çavdar sendika temsilcileri, birim müdürleri, şefler ve çalışanlar katıldı.

 

LEZİZ YEMEK, NEŞELİ SOHBET

İftar yemeği öncesi daire başkanları ile genel müdür Saraç, sofra başında sohbet etti, hafriyat sahaları ile ilgili çalışmaları değerlendirdi. Izgara başında gerçekleşen yemek hazırlıkları iştah kabartırken, ezan saati geldiğinde hep birlikte oruçlar açıldı. Lezzetli yemekler ve serin meltem esintisi ile deniz manzaralı iftar keyfi, hafriyat çalışanlarının tüm yorgunluğunu aldı. Sofrada gerçekleşen neşeli sohbetin ardından iftar programı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

BÜYÜKŞEHİR ÇATISI ALTINDA

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yoğun iş temposu nedeniyle çalışanlarla her zaman bir araya gelemediklerini belirterek, Ramazan ayındaki iftar ve sahur programları ile birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini vurguladı. Saraç ayrıca, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çatısı altında, yaz kış sahada çalışan, bu işin sıkıntısını çeken, tozunu yiyen arkadaşlarımızı bir araya getirmek, onlarla bir arada iftar yapmak önemliydi. Çalışma arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” değerlendirmesini yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817