Hainler emellerine  asla ulaşamayacak

 

Körfez Belediyesi, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında ilçenin çeşitli noktalarında sergi açarken, anı defteri de oluşturdu. Vatandaşlar, o gece yaşadıklarını ve gelecek nesle mesajlarını kaleme aldı

 

Körfez Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı’nın bir arada yürüttüğü 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Tütünçiftlik’te viyadük altında ’15 Temmuz’ konulu fotoğraf sergisi açıldı. O geceye ait fotoğrafların yer aldığı sergi büyük ilgi görürken, alana bir de anı defteri koyuldu. Vatandaşlar, anı defterine hem 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin anılarını yazdı hem de gelecek nesiller için mesajlarını bıraktı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Anı defterine kaleme alınan yazılarda, ‘birlik ve beraberlik’ mesajlarına yer verilirken, hainlere duyulan öfke de vardı. ‘Vatanın bütünlüğü, terör örgütlerine fırsat verilmemesi ve Müslüman kardeşliği’ ortak söylem olarak göze çarparken, o gece vatandaşların duyduğu öfke de anlatıldı.

ASLA İZİN VERMEYİN…

Sadece o geceye ait mesajlarda yoktu; gelecek nesle tavsiyelerde anı defterindeydi. “Tarih, 15 Temmuz’da yazılan destanı altın harflerle yazdı” diyerek başlayan mesajda; “Millet konu olunca, milli irade konu olunca, devletimizin bekası konu olunca nasıl kenetlendiğimizi bütün dünya gördü. Gençlerimiz aynı birlik ve bütünlükle gerektiğinde canını ortaya koysun ve bu güzel ülkemizi hainlere teslim etmesin” denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817