Hakan Höbek Körfez'i turladı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek seçim çalışmalarına Körfez'de devam etti. Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında Körfez turu yapan Dr. Hakan Höbek'e Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat üyeleri eşlik etti. Dr. Hakan Höbek'in ilk durağı, Özel Körfez Marmara Hastanesi sahibi Esener Maçil oldu. Kendisi de doktor olan Höbek, Maçil'le sağlık üzerine sohbet etti. Ardından bölgedeki esnafı gezdi. Dr. Hakan Höbek daha sonra Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Sarıışık'a konuk oldu.

CEMEVİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Körfez Cemevi'ni de ziyaret etti. Cemevi Başkanı Dursun Yıldırım ve çok sayıda kişinin karşıladığı Dr. Höbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Cemevlerine hukuki statü verileceği" taahhüdünün ayrıntılarını anlattı. Dr. Hakan Höbek, iftardan önce de Körfez Hayırseverler Camii’ne giderek, cemaat ile sohbet ettik. Ardından da rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat etmek zorunda kalan İsmail Kılıç ve ailesine konuk oldu. Acil şifalar diledi.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, orucunu Körfez Belediyesi'nin geleneksel iftar organizasyonunda açtı. İftar sonrası da durmayan Dr. Hakan Höbek, Kuzey Mahallesi sakinlerinden Sivaslı hemşehrisi Asker Erdoğan ve ailesinin evine misafir oldu. Körfez Fatih Mahallesi'ndeki genç kürsü programında gençlere hitap eden Dr. Hakan Höbek, ardından Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Kuzey Mahallesi İrtibat Bürosu'nda da teşkilat mensupları ile toplantı yapan Dr. Hakan Höbek, Körfez ziyaretlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817