Hakan Höbek'ten partililere teşekkür

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, temayüle katılan tüm partililere teşekkür etti

 AK Parti'de milletvekilliğine aday adayı olan 67 isim için temayül yoklaması yapıldı. Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek de temayüle giren isimler arasındaydı. Gün boyunca, temayül için Antikkapı Restoran'a gelen partilileri kapıda karşılayan ve herkesle yakından ilgilenen Dr. Hakan Höbek temayülün ardından kısa bir değerlendirmede bulundu.

Teşkilatlarımız diri

Temayül yoklamasının çok güzel geçtiğini vurgulayan Dr. Hakan Höbek, "Katılım oldukça yüksekti. Açıklanan 2 bin 50 teşkilat üyesinden yaklaşık 1.650'sinin temayüle katılımı, ilginin yüksekliğini ortaya koyuyor. Ayrıca gördüğümüz tablo, teşkilatların ne kadar diri ve azimli olduğunu da bizlere gösterdi. AK Parti seçim havasına çoktan girmiş" dedi.

Sonuçlar Ankara'da

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek temayüle katılanlara da teşekkür ederek şunları söyledi: "Sandıklar genel merkezde açılacak. Yani kimin ne kadar oy aldığını aday adayı arkadaşlarımız bilmeyecek. Ben yine de temayül yoklamasına katılan tüm partili arkadaşlarıma, bana destek veren veya vermeyen herkese teşekkür ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817