Hakan Şükür'e şok: Bunu bekliyordum

Galatasaray ve Milli Takım'ın eski  futbolcularından  Hakan Şükür'ün Digitürk'teki görevine son verildi . AK Parti'den istifa ettikten sonra  yayıncı   kuruluştaki  işine devam eden Şükür,  Twitter üzerinden, "Bana  gönderilen   kağıtta  göreviniz sonlandırıldı" diye yazıyordu cümlesini  paylaştı .

TMSF'nin bugün LigTv'ye tebligat  göndererek  Hakan Şükür ile  yolların   ayrıldığını  bildirdiği öğrenildi .

Hakan Şükür: Böyle bir şeyin gerçekleşmesini bekliyordum

Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten'e  konuşan  Hakan Şükür, "Dürüst olmak gerekirse son yaptığım çıkıştan sonra, böyle bir şeyin gerçekleşmesini bekliyordum.. Biraz önce Digitürk'ün  Genel  Müdürü Ertan Özerdem aradı ve kararı tebliğ etti..  Yaptığım   anlaşma  gereği; tazminatım  filan da  yok  zaten.. Bana sözlü tebligat  yaptıktan  sonra 7  gün  içinde noterden ibranamemi  yollarlarsa   hukuken  benimle hiçbir ilişkileri kalmıyor. Tam da  ligin  devre arasına denk getirdiler..  Sonuçta  Lig TV'nin sahibi TMSF şu anda.. Devlet bir  anlamda .. Böyle bir karar almaları inşallah onlar açısından da hayırlı olur.. Benim kaderim böyle demek ki..  Futbolcuyken de  yorumcuyken  de kendimi  başarılı   hissetmeme  izin vermiyorlar.. Bu noktadan sonra yapabileceğim  fazla bir şey  yok .. Artık  hafta  sonlarımı  ailemle  geçireceğim,  maçları izleyeceğim ..  Yorumculuk  sevdasıyla ailemi epey ihmal etmiştim.. Pozitif açıdan bakarsak en fazla bunu söyleyebilirim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817