HAKKINDAKİ İDDİALARA CEVAP VERDİ
Körfez Ticaret Odası heyecan ve gerginliğin hakim olduğu seçimleri ardında bırakmış,  KTO Başkanı Mustafa Efe yönetiminde değişiklikler yapmış ve eleştiri oklarının hedefi olmuştu. İddialara göre ilk sallantı ise Efe’ye yakın olarak bilinen Kırcı Ticaret sahibi Ahmet Kırcı hakkındaki istifa iddiası oldu. Ahmet Kırcı gazetemize yaptığı açıklamada;”Efe ile samimi iki dostuz, asla ayrılık olamaz”dedi.

Seçimlerin üzerinden daha çok az bir süre geçmesine rağmen Kırcı Ticaret sahibi Ahmet Kırcı’nın KTO Başkanı Mustafa Efe’ye seçimden kısa bir zaman sonra istifa dilekçesini verdiği ancak, Efe’nin bu dilekçeyi kabul etmediğini aldığımız duyumlar arasında yer almış, habere gazetemizde yer vermiştik.

İddiaya cevap veren Kırcı Ticaret’in sahibi Ahmet Kırcı;” Hakkımızdaki iddialar kesinlikle yanlıştır. Bizim ayrılığımız gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Efe’nin kesinlikle toplantılarda yada herhangi bir ortamda sesini yükseltmesi söz konusu değildir. Beraber çıktığımız bu yolda elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz”dedi. //Ahmet YARAR

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Eşol 11 yıl önce

içerde başka ,dışarda başka:) hayırlısı:)

banner2817