Halil Kayın; "Bu Sadece Bir Yerel Seçim"

Saadet Partisi Derince Adayı Halil Kayın, Yenikent'te, 60 Evler'de ve Gümüşhaneliler Derneği'nde temaslarda bulundu.

Dürüst Başkan Dürüst Yönetim sloganıyla yola çıkan Halil Kayın, seçim çalışmalarına devam ediyor. Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret eden Kayın, Yeni Zellanda'da yaşanan terör saldırısını kınayarak konuşmasına başladı.

BEKA MESELESİ DEĞİL

Kayın konuşmasında, "Yerel seçimler beka meselesi değildir. Bu sadece yerel seçim. Bu zamana kadar Derince'ye gelen başkanlar yukardan atandı. Biz, istişare yöntemi ile adaylığımızı belirledik. Çok güçlü bir meclis listesi oluşturduk. Mühendisinden, teknisyenine, öğrencisinden ev hanımına kadar herkesi kapsayacak bir listemiz var.

ANZAK EDEPSİZLİĞİ

Anzak torunları her sene Çanakkale'de zil zurna sarhoş olup ayin yapıyor. Devletimiz de güvenliklerini sağlıyor. Her sene rezillikler yapmasına rağmen, devletimiz bu duruma ses çıkartmıyor.

DERİNCE'NİN BÜTÇESİ

Derince'nin bütçesi 80 trilyon lira... Buna rağmen hala borçluyuz. Devlet kaynakları dışında belediyemize bir gelir kapısı yok.  Bu nedenle hizmetlere kaynak bulamıyoruz. Merkez camiinin tuvaletleri yetersiz, planlamalar çok kötü. Daha 300-500 metrekarelik binaları hesapalyamayan zihniyet Derince'nin geleceğini hesaplayamaz.

DERİNCE TARİHİ

Derince en kaliteli hizmeti Refah Partisi ve  Saddet Dönemi almıştır. O dönemde Çenesuyu Fabrikası, altyapı hizmetleri ve amfi tiyatro gibi hizmetleri Derince'ye kazandırmıştık.

Yıllarca Çenesuyu Fabrikasından para almadık. Bugün mevcut belediye para alıyor. Çenesuyu'nun omzundaki yük oluyorlar. Fen İşlerinde, fabrikada 700'ün üzerinde işçimiz var ve hepsi asgari ücretle çalışıyor. Belediye işçiye hakkını ödemiyor. İŞKUR'dan işçi alıp daha sonra onu işten çıkartıyor. Bir belediye işçisine böyle davranmaz.

MUHATTAP BULAMIYORUZ

Yola çıkmadan önce bir sosyal araştırma yaptırdık. Bu araştırmaya 700 kişi katıldı, herhangi bir siyasi parti ismi veya logosu kullanılmadan yapıldı. Hepsinin ortak dile getirdiği şey, sorunlarımızı iletemiyoruz, muhatap bulamıyoruz oldu…

DERİNCE PROJELERİ

Gençlerimiz parklarda sabahlıyor. Gerekli klinik destek ve bekçilerimizle gençlerimizi madde bağımlılığından kurtaracağız.

Özerk Bütçe

İstihdam yatırımları

Mahallelere çocuk parkları yapılamıyor. Çocuklar için çocuk parkları

Kent mobilyaları atölyesi

Doğal gıda ürünleri tesisleri projesi

Tarım akademisi projesi

Yarınlarımızı imar etmek istiyorsak insana yatırım yapmak zorundayız.

ÇOK TAKDİR GÖRÜYORUZ

Özellikle eğitim alanındaki projelerimiz ve meclis listemiz çok takdir ediliyor. Ben diğer adayların bu konuda çok farklı düşündüğüne inanmıyorum. Ama burada önemli olan hangimiz bu projeleri gerçekleştirebilir. Biz kazandığımızda bir beka problemi oluşmaz; ama gençlerin bekarlık problemi çözülür.

DERİNCE'Lİ HİSSETMİYORUZ

Ulaşım problemini çözersek, şehrin merkezini bir cazibe haline getirebiliriz. İzmit’in Fethiye caddesi var, İstanbul’un İstiklal Caddesi var. Denizciler Caddesi bunun gibi bir cazibe merkezi haline getirilmelidir. " ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817