Halil Kayın: Öğretmenlerimizin, ellerinden öperim

Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.

 

Belediye Meclis Üyesi İbrahim İlhan ve  Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyetle Halil Kayın Derince’de yirmibir okula ziyaret yaptı. Okullarda müdürleri ve öğretmenleri birebir tebrik ederek, öğretmenler günlerini kutladı. Onlara çiçek takdim etti. Halil Kayın okul müdürlerine ve öğretmenlere geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi yetiştiren onlara kalkınmış lider Türkiye hedefini aşılayan siz değerli öğretmenlerimize şükranlarımı sunarım. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir medeniyetin insanları olarak öğretmenlerimize çok büyük minnet borçluyuz. Ben Öğretmenlerin ellerinden öpüldüğü dönemde yetiştim. Bu dönemde sistem öğretmenlerimizi sadece öğretici belletmen konumuna düşürmüştür. Hem öğreten hem eğiten öğretmen modeli yeniden uygulanmalıdır dedi.

Bazı okullarımız köy okulu gibi.

Halil Kayın okul ziyaretlerinden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan’ı da ziyaret ederek tebrik etti. Remzi Turan Halil Kayın’a okullarımı ziyaret etmenizden çok memnun kaldım dedi. Saadet Partisi Heyeti okullarda gördükleri altyapı eksiklerini Milli Eğitim Müdürüne bizzat aktardı. Halil Kayın bazı okul binalarımızın köy okulundan farksız olduğunu bizzat tespit ettik dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817