banner2779
banner2752
banner2750

HALK GÜNÜ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
 Her Kesimden Vatandaş Başkan Baran’la Buluşuyor

Halk Günü vasıtasıyla her kesimden halk, belediyeden talep, istek, öneri ve beklentilerini bizzat Başkan Baran’a anlatma imkânı elde ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, halk günlerinin halkın istekleri karşısında Belediye olarak vatandaşların katılımlarının sağlanmasının amaçlandığının altını çiziyor.

Bizim İçin Vatandaşın Samimi Memnuniyeti Önemlidir

Randevu almaksızın Başkan Baran’la görüşen vatandaşlar istek ve taleplerini Belediye Başkanına iletiyor. Vatandaşların isteklerini belediye imkanları ölçüsünde karşılamaya çalıştıklarını belirten Başkan Baran, “Bizim için vatandaşın samimi memnuniyeti önemlidir. Yerel yönetim anlayışımız gereği halkımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve çözüm üretmeyi ilke edindik. Gerçekleştirilen halk günleri, vatandaşların taleplerini onlardan dinleyerek, halkımızın isteklerine çözüm üretmek adına atılan önemli adımlardır” dedi.

Talepler Çözüme Kavuşturuluyor

Halk Günü Toplantısı’nda, Başkan İsmail Baran’a belediye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşların çokluğu dikkat çekiyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, taleplere çözüm üretiyor. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın halk günü ziyaretlerinden oldukça memnun olan Körfezliler bu uygulamadan hem de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751