banner2779
banner2752
banner2750

HALK OZANLARI ÇADIRI TAMAMLANDI

Körfez Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ndeki İhsan Soydaş Parkı içerisinde hayata geçirilen Aşıklar Çadırı, tamamlandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte kısa süre içerisinde iç tefrişatına başlanacak olan çadırda incelemelerde bulundu. Başkan Baran, bölge için önemli bir yatırımın hayata geçeceğinin altını çizdi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Başkan Baran, çadır alanında yaptığı inceleme sonrasında Mahalle Muhtarı Muhlis Soydaş’ı ziyaret etti. Muhtar Muhlis Soydaş, yapılan proje dolayısıyla Başkan İsmail Baran’a teşekkür ederken, “Bölge için gerçekten önemli bir proje oldu. Parkımız daha da güzel bir görünüme kavuştu. Mahalledeki bir çok aktivite için de burayı kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751