banner2779
banner2752
banner2750

Halka Ve Öğrencilere Katı Sabun Yapımını Öğrettiler

Kimya Teknolojisi Alanı öğrencilerinin öğrenim süresince yaptıkları katı ve sıvı sabun, bulaşık deterjanı, bulaşık makinesi tableti, kolonya, tentürdiyot,  mum, dekorasyon ve süs eşyası kristalleri gibi bir çok ürünü sergiledikleri stant yoğun ilgi gördü. Vatandaşların yapımını merak ettikleri katı sabunu bizzat yaparak imalatının nasıl olduğunu gösteren öğrenciler vatandaşların takdirini kazandı.

Bölge okullarından gelen öğrencilerinde merakla takip ettikleri üretim aşamasında öğrenciler her türlü soruya yanıt vererek akıllara takılan soru işaretlerini giderdiler. Öğrenme Şenliği’nde çok başarılı tavır sergileyen öğrencilere, Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer OĞUZ, teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Oğuz; “Çok güzel bir organizasyon gerçekleştirildi, halkın yoğun ilgisini gördük. Öğrencilerimiz Tuğba, Aycan, Mustafa ve Rojhat çok başarılı sunum gerçekleştirdiler. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm okullarımızın emekle ortaya koydukları ürünler nedeniyle öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751