“Halkımız, 7 Haziran’da ‘Yeni Türkiye’nin’ geleceğini oylayacak”
 Ali Korkmaz yaptığı açıklamada Türkiye’nin her bölgesinde AK Partinin bulunduğunu kaydederek  muhalefet partilerini eleştirdi. “ Herkese bir kez daha hatırlatmak isterim ki, bugün ülkenin her yerinde sadece AK Parti var. Doğu, Batı'da, Güney'de, Kuzey'de her bölgede sadece AK Parti var. Ne CHP, ne MHP, ne de bir başka parti küçük bölgeler dışında ülkenin tamamına hakim olmayı başaramamıştır.  Bu yüzden AK Parti büyüktür, halkın partisidir diyoruz. Ülkeyi bir bütün olarak ele alamayanların hükümet olması da mümkün değildir.” Dedi.

 

KILIÇDAROĞLU DOĞUYU KAFASINDAN SİLMİŞ                  

Korkmaz “ Kimse kimseyi kandırmasın Kılıçdaroğlu bu sözleriyle doğuyu tamamen kafasından sildiğini açıkça göstermiştir. Kendi partisinden doğuda sandık başına gidecek ve sandıktaki oyları gözetecek tek bir adam bile bulamayan bu lider, demokrasi dışı güçlerden medet umarak gerçekte bu ülkeyi yönetmeyi planlamadığını açıkça göstermiştir. Bunlar aslında batıdaki seçmenlerini de kandırıyor. Kin ve nefretle, hırs ve ihtirasla siyaset yapıyorlar, sadece kendi koltuklarını korumaya çalışıyorlar. Bir kez daha tekrar ediyorum ki, “CHP çalışmaz, hep hazır bekler ”dedi

 

ÇOK VAHİM VE ÜZÜCÜ BİR AÇIKLAMA

Bu önemli seçim sürecinde muhalefetten yapıcı, ülkemizi ileriye götürecek açıklamalar yerine, çok tartışılacak ve düşündürücü beyanatlar geliyor.

En son CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir gazeteciye verdiği röportajda,“-Doğuda sandıkları eli silahlı HDP’liler korur” sözleri hepimizi hayrete düşürmüştür. CHP’de yıllar geçse de kafa değişmeyecek. CHP’liler meydanlarda bol keseden vaatler dağıtıp halkın gözünü boyamaya çalışırken, kendilerine yakın gazetecilerle baş başa kaldıklarında gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar. Hatırlarsanız 2011 seçimlerinde CHP Kocaeli Milletvekili Adayı ve dönemin genel başkan yardımcısı Hurşit Güneş de buna benzer bir açıklama yapmıştı.

 

DAHA ÖNCE DE BU TÜR AÇIKLMALAR OLMUŞTU

Daha sonra inkâr etse de, yakın hissettiği gazetecilere “Başka alternatif kalmayınca Kürtler bizim kucağımıza oturacak” demişti. Şimdi de genel başkanları, HDP’den silahlı nöbet tutmasını istiyor. Böyle bir ifadeyi kullanan kişiye o zaman siz niye varsınız diye sormak gerekir? Ülkeyi yönetmeye nasıl talip oluyorsunuz? Ülkenin doğusunu gözden çıkararak, Kürt halkının size mecbur kalmasını bekleyerek veya eli silahlı nöbet tutmalarını bekleyerek bu işi çözüme nasıl ulaştırabilirsiniz? Onlar çözüm üretmek yerine, her zaman hazıra konmanın peşinde oldular. Onlara göre, kendilerinin yapması gerekenleri hep başkası yapacak.Sandığı onların yerine başkası koruyacak veya vatandaş onlara mecbur kalıp oy verecek.

Saltanatı da kendileri sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817