banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

“Halkımızın talepleri bizim için çok önemli”
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nda bulunan Yıldırım Camii’nin dernek odasında yatsı namazının ardından camii cemaatiyle bir araya geldi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, halka hizmet etme noktasında vatandaşların taleplerine büyük önem veriyor. Bu bağlamda Başkan Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Yıldırım Camii dernek odasında yatsı namazının ardından camii cemaatiyle bir araya geldi. Toplantıya Başkan Bulut’un yanı sıra İlçe Başkanı Ahmet Ark, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık ve Osman Ergin, camii derneği yöneticileri, meclis üyesi Mustafa Yıldız ve mahalle halkı katıldı. Dernek odasında gerçekleşen toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Bulut, “Halkımızın talepleri bizler için çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız sürece tüm sorunları aşarız. Bizler alt yapı ve asfalt çalışmalarını rutin hizmet olarak görüyoruz. Yapacağımız projelerle halkımıza hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826