Halkımızın ufku hizmetlere yön veriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Eski Çarşı Caddesi esnafını dolaştı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Her gün halkın içinde olduklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli halkının ufku, hizmetlerimize yön veriyor’’ dedi.

 

HALKTAN HİÇ KOPMADIK

Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir tarafından yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının ardından bambaşka bir görünüme kavuşan Gebze Eski Çarşı Caddesi’nde yer alan esnafı dolaştı. Cadde üzerindeki esnafın büyük bir ilgi gösterdiği, alışverişe gelen vatandaşların sevgiyle boynuna sarıldığı Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Biz Kocaeli ailesinin bir parçasıyız. İçinden geldiğimiz halkımızdan hiç kopmadık, milletimizi sevmekten hiç vazgeçmedik’’ ifadesini kullandı.

 

ESNAFIN YOĞUN İLGİSİ

Eski Çarşı Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde Başkan Karaosmanoğlu’na AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ile AK Parti Gebze İlçe Kolları Başkanı Cemalettin Kaflı eşlik etti. Cadde esnafının yoğun ilgisi ve çeşitli ikramları arasında incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, cadde üzerinde hasar gören yerlerin tamir edilmesi talimatını da verdi. Gördüğü yoğun ilgi karşısında 200 metrelik caddeyi ancak bir saatte yürüyebilen Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret ettiği her esnafın, görüştüğü her vatandaşın çalışmalarla ilgili görüşlerini de aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817