Hande Karamürsel'i salladı
Konser sonunda Karamürsellilere güzel bir gece yaşattığı için ünlü sanatçı Hande Yener’e teşekkür eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım “Biz eğer bugün burada özgür ve hür Türkiye’de güzel ilçemizde bu coşkuyu yaşayabiliyorsak, bu coşkuyu bize yaşatanları asla unutmamız lazım. Başta Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve bu vatan için canlarını feda etmiş, gönülleri taht kurmuş şehitlerimiz, gazilerimiz için, onların bize emanet ettiği bu topraklarda, onların bize emanet ettiği şekilde yaşam sürmemiz çok önemli. Bunun için gençler, size çok büyük görev düşüyor. Bizler bu makamları sizler için teşkil ediyoruz, bugün varız yarın yokuz. Ama ebediyen şunu bilmeniz lazım, eğer siz dik durur, sağlam durursanız bu milleti kimse bölemez. Zannetmeyin ki 92 yıl önce bu toprakları işgal etmiş zihniyet bugün yok. Bugün hala bütün dünyada o kadar çok düşmanımız var ki, onların gözü hala bu toprakların bölünmesi ve parçalanmasında. Bizi birbirimize düşürmek, kardeş kavgası yaratmak için o kadar çok uğraşıyorlar ki, ama bizim taviz vermeyeceğimiz bir şey var, Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak.
  Sevgili Karamürselliler tam 10 senedir Allah bize nasip etti bu organizasyonu bizler yapıyoruz. 10 senedir bana emanet ettiğiniz bu makamı sizden emanet aldığım günkü gibi aynı şevk aynı heyecan ve aynı ruhla size hizmet etmek için çalışıyorum. Hatalarımız, kusurlarımız olmuştur, kuluz, bilerek isteyerek kimsenin kalbini kırmadım, kimseye kötülük yapmadım. Ama bilmeden, istemeden kalbini kırdıklarım varsa da onlardan huzurlarınızda af diliyorum. Ben yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, her zaman inandığım, sevdiğim insanlara karşı sorumluluğunu hissettiğim şeyleri yaptım ve arkama hiçbir zaman bakmadım. Çünkü sizler her şeyin en iyisine layıksınız, sizlere hizmet etmek bir onur ve gurur, ve yüce rabbim bana bunu verdiği için ne kadar şükür etsem az. Eğer benim, üzerinizde bir hakkım varsa şimdiden helal olsun ve istiyorum ki sizden bana hakkınızı helal edin. Bu akşam burada eğleniyoruz, ne olur ne olmaz hayat kısa, bugün var yarın yokuz, kim bilir seneye belki burada olmayız belki yine oluruz. Allah inşallah en kötü gününüzü böyle yapsın
 Sevincinizi, mutluluğunuzu daim etsin. Ama tekrar söylüyorum bu vatanı bize emanet edenleri asla unutmayın. Sizleri çok seviyorum, Allaha emanet olun” dedi.
Başkan Yıldırım konuşmasının ardından ünlü sanatçı Hande Yener Karamürsel sepeti içerisinde çiçek ve Karamürsel kadırgasının resminin bulunduğu tabağı takdim etti.
 
Hande yener Başkan Yıldırım’a nazik hediyelerinden dolayı teşekkür ederek, Başkan Yıldırım’a konuşmasından dolayı tebrik etti.Karamürsel İlhan Çınar Alanında düzenlen ve binlerce kişinin katıldığı konserde ünlü sanatçı Hande Yener konser boyunca coştu, coşturdu. Ünlü sanatçı konser sırasında Karamürselli müzisyen arkadaşı merhum Ertuğ Ergin’i de andı.Karamürsel 4 Temmuz Kurtuluş şenlikleri konser ardından atılan muhteşem havai fişek gösterileri ile sona erdi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817