banner2779
banner2752
banner2750

Hanım Koş Gençler Gelmiş…

Korona virüs nedeniyle çalışmalarına ara veren birçok siyasi partiye nazaran Saadet Partisi’nde hareket devam ediyor. Saadet Partili gençler, “Evde Kal Kocaeli” diyerek. “Hanım Koş Gençler Gelmiş” dedirtecek proje ile çalışmalarına devam etmektedir.

Küresel salgın Korona virüs nedeniyle ülke çapında çeşitli tedbirler alınıyor. Bu tedbirler kapsamında Birçok siyasi parti ise çalışmalarını dondurmak zorunda kaldı.

Saadet Partili Gençler ise; çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

65 YAŞ ÜSTÜ VE YALNIZ YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

İçişleri Bakanlığımızın aldığı karara uyalım, evden dışarı çıkmayalım!

Sokağa çıkma kısıtlaması olan, 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile kronik hastalarımız 112, 155 ve 156’yı aradıklarında, bütün ilçelerimizde kaymakamlıklarımızın koordinasyonunda oluşturulmuş Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından her türlü destek verilmektedir.

Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak, Kocaeli Valiliğinin almış olduğu kararı destekleyerek bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç halinde bizlere de tüm ilçelerimizde belirtilen irtibat numaraları ile ulaşabilirsiniz.

#EvdeKalKocaeli

#HanımKoşGençlerGelmiş

#EvdeKalBizvarız

#SevenlerAnlar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751