HARİKALAR SAHİLİ'NDE ÇOK ÖNEMLİ KARAR

Bakan Murat Kurum İmzasıyla

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un girişimleri ile sahil birinci etabında yer alan ve Harikalar Sahili’ni de kapsayan 95 bin m2’lik dolgu alanının tasarruf haklarıyla ilgili yapılan çalışmalar olumlu sonuç verdi. Yaklaşık 3 yıllık bir çalışmanın neticesinde eski Maliye Bakanlığı, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, söz konusu alan ile ilgili kararını açıkladı.

Tek Muhatap Derince Belediyesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum imzası ile alınan karara göre Harikalar Sahili’ndeki tesislerin de içinde bulunduğu alanın Derince Belediye Başkanlığına bırakıldığı, ilgili taraflara bildirildi. Alınan karar neticesinde söz konusu bölgedeki işletmeler, ecrimisil ve kiralama konularıyla ilgili Derince Belediyesi ile muhatap olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817