banner2779
banner2752
banner2750

Has Anadolu Kuyumculuk İş yerini devretti.
 Körfez Ağadere Caddesi’nde faaliyet gösteren ve iki hafta önce kepenklerini kapatarak ortadan kaybolan Has Anadolu Kuyumculuk sahibi Hasan Gür, iş yerini İstanbul’dan bir kuyumcu firmasına devretti.

Hasan dağ, iş yerini kapattıktan sonra yaptığı açıklamalarda, tekrar kuyumcuyu açmayıp devredeceğini ve başka iş alanları ile çalışmalarını sürdürüp borçlarını ödeyeceğini söylemişti. Son açıklamasında yaklaşık 2.5 milyon lira borcu kaldığını söyleyen Hasan Gür, iş yerini de devredeceğini belirtmişti. Hasan Gür, bir süre sonra kendisini toparlaması halinde ilçeye dönüp tekrar kuyumcuyu açabileceğini söylemişti.

Önceki gün Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde ki iş yerine gelen bazı şahıslar, kapalı olan dükkana dev bir afiş asarak, İstanbul’dan gelen ‘’My Gold’’ adlı firmanın çok yakında faaliyete geçeceğini duyurdu. İş yerinin açılmasını bekleyen vatandaşlar, bu afişle Hasan Gür’ün artık ilçeye dönmeyeceğini anladılar. Ancak, Hasan Gür verdiği telefon numarası ile kendisine ulaşanlara borçlarını ödeyeceğini söyleyip, kaçmadığını belirttiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751