HASAN AMCA EŞİNİ  VE KIZINI ÖLÜMDEN KURTARDI

Eşini ve kardeşini alevlerden kurtaran Hasan Acar (79), itfaiye alevlere müdahale ederken iki kadını sokakta battaniyelere sararak soğuktan da korudu.

Alınan bilgi ve iddialara göre Hacesten Acar (78) ve yatalak olan kızı Fatma Acar (60) evde iken aniden ışıklar gidip gelmeye başladı ve ardından da elektrik kontağından tahmin edilen nedenle tutuşma yaşandı. Bir anda oturma odasında yer alan eşyalar yanmaya başladı ve alevlerle birlikte duman iki katlı binayı sardı.

Bu sırada dışarda olan Hasan Acar, dumanları görünce hemen eve koştu ve eşi Hacesten ile kızı Fatma Acar’ı kucaklayarak dışarı çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken Hasan Acar, yangından kurtardığı kızını güvenli bir noktaya götürüp sandalyeye oturtarak üşümemesi için battaniyeye sardı.

İtfaiye ekipleri yangını söndürdüğünde eşyaların tamamen yandığı oturma odası ve sıkılan su ve dumanla dolan daire kullanılmaz hale geldi. Yangında eşyalarını kaybeden ve evi zarar gören Hasan Acar’ın emekli olduğu, eşi ve engelli kızı ile yaşadığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817