HASAN BU KEZ DE KÖRFEZ'DE TABELAYA TIRMANDI..!

Saat 14.30 sıralarında Körfez Kaymakamlık binası karşısında D-100 Karayolu üzerinde bulunan yön tabelasına çıkan Hasan İ. polis, itfaiye ve sağlık görevlilerini alarma geçirdi.

Polis hemen güvenlik önlemleri aldı ve yolu trafiğe kapattı. Bu önlemler altında kendisini tabeladan inmeye ikna etmek isteyen polislere yetkili ile görüşmek istediğini söyledi. Hasan İ. Körfez Kaymakamı ile görüşmek istediğini söyledi ve kendisine uzatılan telefonla yaklaşık yarım saat görüşme yaptı. Bu sırada yola şişme yatak açıldı ve her ihtimale karşı tüm önlemler alındı.

Olay sırasında trafik akışı yan yollardan sağlanırken, iddialara göre alacağı olduğunu ve bunu alamadığı için bu yola başvurduğunu söyleyen Hasan İ. yardımcı olunacağı sözünü aldı ve indi. Polis şahsı önce hasteneye, ardından da ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817