Youwin Giriş Sorunu ve Yeni Adresi " />
banner2779
banner2752
banner2750

Hasan Gemici Spor Salonu’na Çevre Düzenlemesi

 Kocaeli’nde önemli müsabakalara ev sahipliği yapan Hasan Gemici Spor salonunun çevre düzenlemesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Çevre düzenlemesi kapsamında spor salonunun etrafına farklı çeşitlerde ağaçlar dikildi.

 

HASAN GEMİCİYE YENİ ÇEVRE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Hasan Gemici Spor Salonun etrafı daha yeşil bir görüntüye kavuştu. Ekipler bölgede ilk olarak tesviye çalışması yaptı.

 

TESVİYE ÇALIŞMASI YAPILDI

Ekipler tarafından yapılan tesviye çalışması ile zemin düzeltildi. Zeminden 55 kamyon hafriyat çıkarıldı. Zeminde dolgu çalışması yapılabilmesi için 60 tır toprak taşındı. Toprağın yeşil bir görüntüye kavuşması için çim tohumu atıldı.

 

AĞAÇLAR DİKİLDİ

Tesviye çalışmasının ardından bölgeye yeni ağaçlar dikildi. Hasan Gemici Spor Salonunun Çınar, Diş budak, Pembe Çiçekli Akasya, Süs Elması Ve Süs Eriği olmak üzere ağaçlar dikildi.

 

GİRİŞ KAPISI YENİLENDİ

Hasan Gemici Spor salonunun giriş kısmındaki beton kapı da ekipler tarafından restore edildi. Giriş kapısının dökülen kısımlarına yeni betonlar atıldı. Daha estetik bir görüntüye kavuşturulması için bordür çalışması yapıldı. Kırık olan bordürler yenileri ile değiştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751