Hasan Üstüner meclise aday oldu
 Bir dönem Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından kurulan, ancak daha sonra kapanan Halkın Sesi Partisi (HAS) eski Gölcük İlçe Başkanı Hasan Üstüner, 2014 yerel seçimlerinde Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylık başvuru formunu, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel’e teslim etti. AK Parti’den meclis üyeliği aday adayı olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Üstüner, amacının AK Parti’ye ve Gölcük halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

ADAY ADAYI SAYISI 53’E YÜKSELDİ

Hasan Üstüner’in meclis üyeliği aday adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yücel, “Kendisi derin bir siyaset bilgisine sahiptir. Kendisinden en iyi şekilde faydalanmayı umuyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.Hasan Üstüner’in başvurusu esnasında, kendisini eski ilçe yöneticisi Mustafa Eren yalnız bırakmazken, AK Parti İlçe yöneticilerinden Osman Özdemir ile Müfit Büyükbaş da hazır bulundu. Hasan Üstüner’in başvurusuyla birlikte, AK Parti’nin Gölcük Belediye Meclis üyeliği aday adayı sayısı 53’e yükselmiş oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817