banner2779
banner2752
banner2750

 Hasanpaşa sakinlerinden gezi teşekkürü

Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür gezilerine katılan ilçe halkına Turizm Birimi yetkilileri rehberlik etmekte. Gün boyu süren yolculuklarında Edirne, Bursa ve İstanbul’daki tarihi yerleri gezip yakından görme ve tanıma imkanı bulan ilçe halkı gittikleri yörelerdeki cami ve türbeleri de ziyaret etmekte. Kültür gezilerinden büyük memnuniyet duyan ilçe halkı kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a da şükranlarını sunmakta.

 

Geçtiğimiz günlerde Edirne gezisine katılan Hasanpaşa Mahalle sakinleri adına muhtar Nuri Kılıç da duydukları memnuniyeti ifade etti. Kılıç, “Her zaman taleplerimizi karşılayarak gönüllerimizi feth eden başkanımız kültür gezisi isteğimizi de olumlu karşıladı. Ramazanda İstanbul’a giden bir grup yanında bir başka grupta Edirne’yi görme imkanı buldu. Tarihi yerler yanında cami ve türbeleri de kapsayan gezi ile manevi hazlar yaşadık. Bu kültür gezilerini gerçekleştirdiği için başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751