HAŞİMİ'NİN CENAZESİ ASLİ YERİNE DEFNEDİLDİ..!

Fakat Kartepe Belediyesi tarafından yapılan incelemelerin ardından konu hakkında alınmış bir yasal iznin olmadığı ortaya çıkmıştı.

POLİS EŞLİĞİNDE

İncelemelerin ardından konu hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı devreye girmiş, ardından Kocaeli Valiliği’nin kararı ile cenazenin resmi kayıtlarda bulunan Fatih Sultan Mehmet Mezarlığı’na nakledilmesi kararı çıkarılmıştı. Önceki gün valilik kararına istinaden yetkililer polis ve çevik kuvvet ekiplerinin eşliğinde nakil işlemini yerine getirmek üzere gece saatlerinde çalışma başlattı.

KAYITLARDA OLDUĞU GİBİ

Mezarın açılması işlemi tamamlandı ve Yakub Haşimi’nin cenazesi, belediyeye ait araçla defnedileceği mezarlığa götürüldü. Cenaze resmi kayıtlardı geçtiği gibi Acısu’da bulunan Fatih Sultan Mehmet Mezarlığı’ndaki asli yerine defnedildi. İşlem sırasında çevik kuvvet polislerinin mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817