Hasmının kafasına tüfekle ateş etti
 Kozluk Mahallesi Aynalıkavak’ta iki aile arasında yaşanan kavgada av tüfeği ile Kubilay Gürtay’ı vurduktan sonra kaçan Orçun A., polise teslim oldu.

İZMİT Kozluk Mahallesi Aynalıkavak Sokak’ta yaşanan kavgada iddialara göre 15 gün önce Orçun A. ve Kubilay Gürtay arasında tartışma çıkmış geçtiğimiz gün de taraflar karşı karıya gelmişti. Kubilay Gürtay ile Orçun A. arasında ki tartışma büyüyünce, Orçun A. av tüfeği ile Kubilay Gürtay’a doğru ateş etmiş, tüfekten çıkan saçmalar Gürtay’ın vücuduna isabet etmişti. 

Olay sonrası Kubilay Gürtay komşuları tarafından hemen İzmit SEKA Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Gürtay’ın hayati tehlikesinin hala devam ettiği öğrenilirken, Orçun A., kayıplara karışmıştı. Orçun A., dün Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu. Orçun A.’nın ifadesinin sürdüğü, bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817