banner2779
banner2752
banner2750

   Hasta Nakil Ambulansları Her Gün Dezenfekte Ediliyor

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgını mücadelesinin yanı sıra hasta nakil ambulanslarıyla sürekli tedavi gören hastalara ulaşım hizmeti veriyor.  Nakil sırasında hasta sağlığı için dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutulan ve salgın sürecinde hizmet veren Hasta Nakil Ambulansları her gün dezenfekte ediliyor.

 

HASTA NAKİL HİZMETİ

Koronavirüs salgının yayılmaması için gerekli çalışmaları yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalar sırasında vatandaşların yardımı içinde hizmetlerine devam ediyor. Salgın sürecinde yardımların başında gelen hasta nakil hizmetiyle sürekli tedavi gören hastalara ambulanslar ile ulaşım hizmeti veriliyor. Bu hizmet sırasında vatandaşların sağlığı için ambulanslara dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

 

7/24 HİZMET VERİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesine bağlı Hasta Nakil Ambulanslarıyla, hasta, yatalak, felçli ve hastalığından dolayı sürekli olarak tedavi alması gereken, kanser tedavisi gören, diyalize giren, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara sağlık kuruluşlarına ulaştırılması için hizmet veriliyor. Covid-19 salgınında iş yükü ve sorumluluğu artan Sağlık İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı Hasta Nakil ekipleri, tam kapsamlı bir şekilde 24 saat hizmet vermeye devam ediyor. Hastaneye ulaştırılan vatandaşlar, tedavilerin ardından hasta nakil ambulansları ile yine evlerine geri bırakılıyor.

 

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulans Birimi, vatandaşların güvenli ve sağlıklı bir şekilde hastaneye ulaşabilmeleri sağlamak amacıyla tüm tedbirleri alıyor. Virüse karşı alınan tedbirler kapsamında hasta nakli gerçekleştirecek olan personel özel koruma kıyafetleri giyiyor. Ayrıca hasta nakli öncesinde ve sonrasında da ambulanslar düzenli olarak dezenfekte işlemine tabi tutuluyor. Virüsün bulaşmasını engellemek için yapılan dezenfekte çalışmalarında Sağlık Bakanlığı onaylı insan sağlığına zarar vermeyen biyosidal ürünler kullanılıyor.

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751