Hastalığının Tedavisi Yok Denilen Genç Kız, Sağlığına Kavuştu

Altı yıl önce sol bacağından sakatlanan ve Lenfödem teşhisi koyulan genç kız 6 yıl sonra Romatem Fizik Tedavi ve rehabilitasyon Merkezi'nde gördüğü tedavi sayesinde sağlığına kavuştu. 


Merve İlhan 6 yıl önce yüksek bir yerden atlayınca sol ayağı ve bacağında şişlikler meydana geldi. Bacağında oluşan şişliklerle ilgili gittiği doktorlar Merve'nin rahatsızlığına Lefödem teşhisi koyarak tedavisinin mümkün olmadığını söylediler. Bacağındaki şişlik nedeniyle pantolon giymede zorlanan genç kızın enfeksiyon kapan bacağı hayatını iyice zora sokmaya başladı. Altı yılın sonunda ise Romatem Kocaeli Hastanesi'ne başvurarak Doç. Dr. Barın Selçuk Bey takibinde, Fizyoterapist İbrahim Babayiğit ve Mehmet Ünal'ın yardımlarıyla Lenfödem tedavisi aldı. 30 gün süren tedavi sonrasında her iki bacağı da eşit duruma geldi. 

Doç.Dr. Barın Selçuk ilk geldiği gün ile şu anki durumu arasında çok fazla fark olduğunu belirterek Merve'nin eski sağlığına tekrar kavuştuğunu dile getirdi. 

Eski sağlığına kavuştuğu için öncelikle Doç.Dr.Barın Selçuk Bey'e, Fizyoterapist İbrahim Babayiğit, Mehmet Ünal Bey'e ve tüm Romatem Hastanesine güleryüzlü ilgisinden dolayı teşekkürlerini ileten Merve, artık istediği gibi giyinip istediği gibi hareket edebiliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817