HASTANEDEN KAÇTI, ELEKTRİK DİREĞİNE ÇIKTI

Aalınan bilgi ve iddialara göre, 10 Aralık’ta, Gebze İstasyon Mahallesi Şehit Gökhan Hüseyinoğlu Caddesi’nde bir elektrik direğine çıkan şahıs, intihar etmek istedi.

Direkten atlarken elektrik kablolarına takılan ve vücudunda ağır yanıklar oluşan şahıs, 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesine nakledilen ve adının İbrahim Dursun (31) olduğu öğrenilen şahıs, 12 gün burada tedavi gördükten sonra tüm çabalara rağmen ağır yanık nedeniyle vefat etti.

Sivasa götürülerek toprağa verileceği öğrenilen İbrahim Dursun’un, evli ve 2 çocuk babası olduğu, Gebze’de fabrika işçisi olarak çalıştığı öğrenilirken, yakınları Epilepsi hastası olan genç adamın olaydan önce tedavi gördüğü hastaneden kaçtığını ve ardından da intiharın gerçekleştiğini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817