banner2779
banner2752
banner2750

HASTANELERE KİTAPLIK GELİYOR
 İzmit Belediyesi, İzmit Kent Konseyi ve Berberler Odası ortaklaşa olarak 2 önemli projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kent Konseyi Genel Sekreteri ve aynı zamanda İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın turizm danışmanı olan Bekir Serin’in verdiği bilgiye göre, hastanelerin bekleme salonlarına kitaplık ile berberlere atık jilet toplama kutusu projeleri yakında hayata geçirilecek. Projelerle ilgili bilgi veren Bekir Serin” sosyal sorumluluk çerçevesinde İzmit Belediyesi ile ortaklaşa olarak devlet hastanelerinin  bekleme salonlarına hasta ve yakınlarının faydalanabileceği  kitaplık köşeleri oluşturacağız. Böylelikle kitap okuma alışkanlığı da gelişmiş olacak” dedi.

 

JİLETLER GERİ DÖNÜŞÜME

 

Kent Konseyi Genel Sekreteri Bekir Serin, sokak hayvanlarının yararlanmalarını önlemek maksadıyla İzmit Belediyesi ve Berberler Odası işbirliği ile  atık jilet toplama kutuları projesini de yakında hayata geçireceklerini  ifade ederek” Yaptırılacak özel kutular bütün berberlere hediye edilecek. Berberler de kullandıkları jiletleri bu kutulara atacak. Kutularda biriken jiletler belirli aralıklarla toplanıp geri dönüşümü sağlanacak ve aynı zamanda çöplere atılan jiletler yüzünden sokak hayvanlarının da yararlanması önlenmiş olacak. Her iki projeye de İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan  büyük önem verip bir an önce hayata geçirilmesini istiyor” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751