HASTANEYE GİDERKEN OTOBÜSTE KALP KRİZİ GEÇİRDİ..!

Otobüs şoförünün aracı direk hastaneye götürmesiyle müdahale edilen Mehmet Akkamış, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, ilçede kuru temizleme iş yeri olan ve ilk esnaflar arasında yer alan Mehmet Akkamış, muayene olmak üzere hastaneye gitmek üzere evden ayrıldı.

Cengiz Çetinkaya’nın kullandığı 69 nolu yarım otobüse binen Mehmet Akkamış, 5 durak sonra fenalaşmaya başladı. Araçta bulunan yolcuların müdahalesi ve çığlıkları üzerine şoför hemen otobüsü yaklaşık 2 kilometre uzakta olan özel hastaneye götürdü.

Şoför ve yolcuların çabası sonrasında kısa sürede hastaneye ulaşan Mehmet Akkamış’a ilk müdahale yapıldıktan sonra kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve bir başka özel hastaneye sevk edildi. Fakat tüm çabalara rağmen Mehmet Akkamış kurtarılamadı ve vefat etti.

Mehmet Akkamış, memleketi olan Bolu Gerede’de toprağa verildi. Mehmet Akkamış, Körfez’de Zafer Kuruyemiş adlı iş yeri sahibi Sefer Akkamış’ın babasıydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817