Hatipoğlu Eğitimcilerle Buluştu

Tütünçiftlik sahilde yer alan Kasr-ı Çakır Restoran’da bir araya gelen eğitimcilere hitaben konuşan Azmi Cihat Hatipoğlu, belediye başkanı seçilmesi halinde projelerinin arasında öğrenciler ve öğretmenlerle ilgili çalışmaların da yer alacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez Belediye Başkan Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu Oruç Sulusaray başkanlığında kurulmuş olan “Nesiller Buluşuyor” grubundaki Körfezli eğitimcilerle buluştu. Çakıroğlu kafede bir araya gelen eğitimciler kendisi de eğitimci olan Azmi Cihat Hatipoğlu ile buluşmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Gerçekleşen tanışma çayında Oruç Sulusaray ve Barış Alkan’ın davetine Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Körfez Tes İlçe Başkanı Halim Bayar, Körfez Tes İlçe Teşkilatlandırma Sekreteri Abdullah Alyanak ve Körfez’de ikamet eden öğretmenler katıldılar.

Öğretmen kökenli birisinin adaylığından memnuniyetini dile getiren Oruç Sulusaray Körfezdeki okulların problemlerinden bahsetti, dilek ve temennilerini belirtti. Meslektaşlarıyla buluşan Azmi Cihat Hatipoğlu da seçilmesi halinde birinci önceliğinin eğitim ve öğrenciler olacağını belirterek tüm Körfezdeki eğitimcilerden destek istedi ve eğitim camiasıyla buluşmasından memnuniyetini dile getirdi, kazanması halinde tüm eğitimcilere kapısının her daim açık olacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817