banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

HATİPOĞLU GEBZE’DE GÖNÜLLERİ FETHETTİ
 Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri Gebzelilerin yoğun ilgisi ve katılımıyla hız kesmeden devam ediyor. Gebze Kent Meydanında bulunan Kültür Merkezinde gerçekleşen programlar Gebzelilerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, “Hz. Peygamber ile Kur’an-ı Doğru Anlamak” konulu sohbetiyle Gebzelilerle bir araya geldi. Sohbet havasında geçen konferansa Gebzelilerin ilgisi ve katılımı oldukça yoğun oldu. Salonun hınca hınç dolduğu programı izlemeye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eşi RagibeKöşker ve belediye başkan yardımcıları Sadık Albayrak ve Engin Güzel de katıldı.

PEYGAMBER SEVGİSİ SONSUZA KADAR BİTMEYECEK

Peygamber sevgisini kendine has üslubu ile anlatan Hatipoğlu, ”Peygamber efendimiz tebliğ döneminde çok sıkıntılar çekmiştir. Ona yapılan zulümleri düşünün, ama o asla kimseden ümidini kesmedi, hep affedici, mütevazi, merhametli oldu. Kimseye sırtını dönmedi. Kendisine onca kötülük yapanlara bile. Peygamber efendimiz işte böyle bir insandı. Günümüzde de Peygamberimize çirkin saldırılarda bulunuyorlar, onu kötülemeye çalışıyorlar, O’nun zamanında olduğu gibi. Ama Peygamberimizi sevenler, yani bizlerin sevgisi sonsuza kadar asla bitmeyecek. İnşallah onun şefaatine nail kullar olmayı Allah bize nasip eylesin” dedi. Hatipoğlu sohbetini dua ederek tamamladı.

SİZLERİ DAHA BÜYÜK SALONLARDA AĞIRLAYACAĞIZ

Programın sonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu’na katı sanatı ile yapılan bir tablo hediye etti. Başkan Köşker,programı büyük ilgi gösteren Gebzeli hemşerilerine teşekkürlerini iletirken “Salonlarımızın bu tür programlarda bu şekilde dolması bizleri mutlu ediyor. İnşallah katılımlar daha da artacak ve daha büyük salonlarda siz hemşerilerimizi ağırlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826